Thursday, August 13, 2020

Оној Груевски…

пишува: СИМОНА М. ЖИВКОВА Единствено нешто заради што чувствувам потреба да се осврнам на оваа тема, во момент кога сите сме...

Чулев нема став, пак…

коментира: Симона М. Живкова Видеото со лишување од слобода на младото момче веќе масовно се споделува на социјалните мрежи. Дел од...

Page 1 of 8 1 2 8