ИМПРЕСУМ

ZUM.MK е дел од CLP.MK (Civic Lenses Project) посветен на граѓанското новинарство и активизмот за јакнење на транспарентноста и одговорноста во политичките процеси со поддршка на National Endowment for Democracy 

Одговорна уредничка

Симона М. Живкова

ЦИВИЛ МЕДИА

ЦИВИЛ МЕДИА е организациска единица и медиумска платформа на ЦИВИЛ – Центар за слобода

Главен уредник:

Џабир Дерала