Wednesday, January 27, 2021

ИСТОК

Прес на ЦИВИЛ: Во Штип, расфрлени флаери за бојкот на изборите, брендирани партиски возила пред гласачко место, агитирање на социјалните мрежи, во Пласница мирно

Според набљудувачите на ЦИВИЛ од општина Пласница, сите 8 избирачки места се отворени на време. До 10:45 часот не се забележани нерегуларности...

Page 1 of 15 1 2 15