РЕПУБЛИКА

Бајрактар и Шкријељ во Студеничани: Со социјалната реформа ги приближуваме социјалните услуги до граѓаните

Заменик министерот за труд и социјална политика Ѓонул Бајрактар, заедно со дополнителната заменик министерка Санела Шкријељ и градоначалникот Азем Садики...

Функционерите ќе можат да патуваат само со одобрение од кризниот штаб и само за активности поврзани со Ковид-19 и со евроинтеграции

Владата на Република Северна Македонија на денешната 53-та седница донесе заклучок да достави предлог до Претседателот на Република Северна Македонија...

Page 1 of 27 1 2 27