Wednesday, October 28, 2020

СОЦИЈАЛНА ПРАВДА

Бајрактар и Шкријељ во Студеничани: Со социјалната реформа ги приближуваме социјалните услуги до граѓаните

Заменик министерот за труд и социјална политика Ѓонул Бајрактар, заедно со дополнителната заменик министерка Санела Шкријељ и градоначалникот Азем Садики...

Царовска: Засилена соработка меѓу инспекторатите и граѓанските организации за поголема заштита на правата на работниците и граѓаните

Вицепремиерот за економски прашања Мила Царовска, заменик-министерот за труд и социјална политика Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик-министерка за труд и...

Page 2 of 10 1 2 3 10