Thursday, September 21, 2023

ЦИВИЛ ја обнови Иницијативата за укинување на привилегиите на функционерите, ќе ја достави до новиот состав на Парламентот

ЦИВИЛ ја започна иницијативата за укинување на привилегиите на функционерите во мај 2019 година. Иницијативата ја поддржаа шест илјади граѓанки и...

Дерала во Гостивар: Зелени вредности и националистички испади во една општина не одат заедно

Зелениот караван на ЦИВИЛ вчера одржа работилница „Зелените доаѓаат“ во општина Гостивар. На работилницата учествуваа градоначалникот на општина Гостивар, којшто...

Page 2 of 9 1 2 3 9