Friday, October 23, 2020

ЦИВИЛ го објавува почетокот на проектот ,,Обединети во различноста” во соработка со Министерство за надворешни и европски прашања на Големото Војводство Луксембург

ЦИВИЛ го започна проектот ,,Обединети во различноста” во соработка со Министерството за надворешни и европски прашања на Луксембург. Целта на проектот...

„Денот на граѓанското општество“ во организација на Цивика мобилитас годинава во насока на придонесот од граѓанските организации во борбата со Ковид -19

Со креативни работилници и над триесет настани денеска во градскиот парк во Скопје по повод „Денот на граѓанските организации“ организиран...

Дерала во Гостивар: Зелени вредности и националистички испади во една општина не одат заедно

Зелениот караван на ЦИВИЛ вчера одржа работилница „Зелените доаѓаат“ во општина Гостивар. На работилницата учествуваа градоначалникот на општина Гостивар, којшто...

ЦИВИЛ прес: Дезинформациите, клеветите, вербалното насилство, навредите и говорот на омраза стануваат едно од главните оружја и во ова предизборие

ЦИВИЛ денеска одржа прес-конференција за предизборната кампања, која повторно почна предвреме, најмногу се води со видео спотови и со спонзорирани...

Page 1 of 42 1 2 42