Влада: Опозициските пратеници да запрат со блокадата на Собранието, поради нив граѓаните не можат да ја добијат државната помош за Ковид кризата

Владата на Република Северна Македонија апелира до пратениците кои ја блокираат работата на Собранието да се повлечат од тој деструктивен...

Штипски кризен штаб: Состојбата со ковид-19 е под контрола, забрана за традиционалното одбележување и искачувње на тврдината „Исар“ по повод денот на пролетта

На денешниот координативен состанок на општинскиот кризен штаб за заштита и спасување при Општина Штип се разговараше и анализираше актуелната...

Page 2 of 49 1 2 3 49